28 Nisan 2014 Pazartesi

Battaniyelerle Örgülere Devam...

Bugün haftasonunda olduğu gibi Ankara'da hava yine kapalı.Sadece diğer günlere göre biraz daha serin gibi.Bu bahar, bir bozkır şehri ne kadar yeşil olabilirse Ankara'da o kadar yeşil işte.Baharı anlamadan yaz geliverir tüm sarı renkleriyle.Bugün işe gelirken serviste aklımdan bunlar geçti, her sene özellikle bahar aylarında bir deniz kenarına ve yeşile kaçmak isteği daha çok artar oldu. Hayırlısı diyelim, hobilerle devam edelim.Bugün bloğuma yine arşivimde kalmış örgülerle devam edeceğim. Bu battaniyeleri öreli çok oldu ama benim vazgemediğim modellerimden..İlki kalın buklet iplerden.  


İkincisi ise ince dut iplerden örüldü. Battaniyelerde kalın yerine ince dut iplerden kullanmanızı tavsiye ederim.Bence daha çok yakışıyor..


Herkese güzel bir hafta dileklerimle...

10 yorum:

  1. Ellerine sağlık Nazan çok güzeller yine ikincinin rengine bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Dilekciğim. Pembe benimde her zaman favori rengim...

      Sil
  2. Hem evde hem işte üreten bir hanım bravo sana arkadaşım... Battaniyelerde diğer el işlerin gibi çok güzeller eline emeğine sağlık.. O kabarık gül örgü çok dikkatimi çekti kırlentmiydi kendisi çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Marifetane. Elinde iş olmadan bir dakika duramayanlardanım.Gül yastık arşivimde eski kayıtlarda var.Nasıl yaptığımı da eklemiştim.Çok sevdiğim bir model.Şimdiye kadar 3 tane örmüşüm.Şiddetle tavsiye ederim.Sevgiler...

      Sil
  3. Bence de ince dut ip daha hoş durmuş Nazan. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalın olanları gibi örgüsüde yamulmadı Tülin abla..

      Sil
  4. Çok güzeller ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Ankara geçince yazının içinde bir Ankaralı olarak yorum bırakmak istedim ellerine sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim, Ankara'dan bir ses duymak ne güzel...

    YanıtlaSil