2 Nisan 2014 Çarşamba

Tunus İşi Cüzdan...

Bugün sıkıntılı bir şeyler yazmayacağım bloğuma.Hani derler ya " Memleketin hali ortada", dolayısıyla bizimki de.Bu yüzden fazla söze girmeden  bugün sadece son yaptığım cüzdanın resimlerini paylaşayım sizlerle.
  Bu cüzdanın modelini nette araştırırken bu sitede buldum.Çok hoşuma gitti, özellikle renkleri çok beğendim.Ben elimde kalan renklerle ördüm.
Kapak kısmında Tülin ablanın daha önce bardak altı olarak örüp, hediye ettiği bir motifi kullandım. Amaa gövde kısmını farklı bir teknikle ördüm.
 Tunus işinin bu modelini daha önce hiç denememiştim.Youtube'tan videosunu izleyerek ilk denememi yaptım.Duruşunu çok beğendim.Hemen kendime bir ceket örebilirim diyerekten projemi geliştirdim.
 Şimdi örmek isterseniz diye netten bulduğum resmi paylaşmak istiyorum sizlerle.Örnek sayfanın alt kısmında gösterilmiş.Sadece sıranın baş ve son kısımlarına dikkat edin.
(Netten)

9 yorum:

  1. çok cici, çıtıpıtı bir çalışma olmuş Nazancım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Noblesse, sevimli oldu gerçekten..

    YanıtlaSil
  3. Çift iple mi örüldü acaba, değişik bir çalışma gibi olmuş. Tunus işini az çok bilirim ama bu değişik geldi bana. Ellerine sağlık arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nurten.İki ipi birleştirdim. İkiside farklı marka iplerdi.Sadece fazla kalın oldu.

      Sil
    2. 2 ip kısmını ben de önce tahmin ettim ama ipi o kadar düzgün tutmuşsun ki, eflatunlar hep üste gelmiş. Başka bir metod mu acep diye merak etmiştim. Çok beğendim, ellerine sağlık. Bu arada bendeki battaniyeler biterse Tunus işine bir çark edesim geldi, heveslendirdin beni de ayol:)

      Sil
  4. çok sevimli olmuş.. iyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Emine.İnşallah iyi günlerde kullanılır.

      Sil
  5. renkleri harika olmuş,Tunus işini hiç denemedim imrendirdiniz.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka deneyin Mehtap hanım, eminim çok güzel şeyler yaparsınız.

      Sil