17 Şubat 2011 Perşembe

Yarım Kalan İşler...

Her zaman bir kenarda yarım kalan örgülerim olmuştur benim.Bu battaniyeye evdeki artık iplerin bitmesi için başladım ama  düşündüğümden geniş oldu.Neredeyse çift kişilik bir yatağı örtecek genişlikte.Şu anda yarısını geçtim, çok zevkli bir model.Başka örgülerimin arasında bir kaç sıra örüp bırakıyorum.Ağır olduğu için örmesi gitgide daha zor oluyor.

Çok severek başladığım şal.Uzun süredir bu şekilde bekliyor..Umarım bitirebilirim..


7 yorum:

  1. Nazan'cım bu yarım örgülerden hepimizde biraz var sanırım..örmeyi sevince herşeyi öresi geliyor insanın ama olmuyor işte,hele de uyzun soluklu örgüler kenarda beklerken üzerine başka örgüler geliyor:)umarım yarım işlerini tamamlayıp bizimle paylaşırsın..ikisi de çok hoş modeller..

    YanıtlaSil
  2. Sağol Filiz.Aynen dediğin gibi oluyor.Şu anda bile aklımda başka işler var..Battaniyeyi bitirmem lazım.Çokta yer kaplıyor..

    YanıtlaSil
  3. Ayy nasıl sabır bu yaaa battaniye hem de çift kişilik örmek herhalde imkansız benim için:) El gücü kol gücü ister onu örmek hele ki gittikçe ağırlaşınca kimbilir ne kadar zor örülür parçalar halinde örüp birleştirsen daha kolay olmaz mı?

    YanıtlaSil
  4. Benim battaniyelerim genelde tek kişiliğe yakınken sabrımın sonuna geldiği için bitiveriyor:))Çift kişilik yapmaya sabrı olanları tebrik ediyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Haklısınız, ne akıl benimki.Küçük geldi gözüe,büyütünce böyle oldu.

    Fiammacığım ne yazıkki tek parça.Bunun sorumlusuda Tülin ablam.Ondan beğenip örmeye karar vermiştim.

    YanıtlaSil
  6. Ana !
    Fatura bana kesilmiş galiba?
    Sen bana örnek sordun hayatım..ebat sormadın ki.Ama iyi olmuş,senin ipler anca biter :D

    YanıtlaSil
  7. Yarım kalan , sırada bekleyen , yapılmak istenen bir sürü iş var .Nasıl çözeceğiz biz bu zaman sorununu :(

    YanıtlaSil