6 Mayıs 2011 Cuma

Kına Gecesi Hazırlıkları-I...

Çok sevdiğim bir ablamın yeğeninin kına gecesi için yaptığımız hazırlıklar.Hepsi gelin hanımın isteği doğrultusunda internetten araştırılarak yapıldı..
İlk olarak gelin ve arkadaşlarının gecede takacakları taçları hazırladık.



18 yorum:

  1. Sevgili Nazan hanım, ne kadar güzel bir telaş var hayırlı olsun. Taçlar süper, kahve kutusunun dönüşümü,kutu süsülemelerinize bayıldım ellerinize emeğinize sağlık. Sevgiyle sağlıkla mutlu kalın...

    YanıtlaSil
  2. Sen yap Nazan,benimkilere hazırlık olur tecrubelerin :))

    YanıtlaSil
  3. taçlar çok zarif, çok güzel olmuş, evleneceklere mutluluklar...

    YanıtlaSil
  4. çok ğüzel bir fikirrrr.bizdede düğün var.bende yapabilirim.ellerine sağlık canım...
    sevğiler...

    YanıtlaSil
  5. taçların hepsi birbirnden güzel ama birinciye bayıldım ellerinize sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ayy Nazancığım, Tülinciğim hesaplamaya başlamış bu işleri başına iş açacak yakındır:) Ellerinize sağlık bu kadar ince ayrıntıyla işe başlamışsa devamı kimbilir nasıldır diye merakla bekliyorum, ne derler Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutlu olsunlar.

    YanıtlaSil
  7. Desene Turk kina gecesi gelenegini de Amerikanlastirmislar diye :)) Burada evlenmeden once bekarlar partisinde kizlar saclarina duvak takip kiz kiza bara eglenmeye giderler. Neyse saka bir yana taclar guzel olmus.

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Fadiş, Belgin hanım çok teşekkürler..

    Tülin ablam senin tecrübelerle birleşince neler çıkar kimbilir..

    Halime fikir olduysa ne mutlu bana.Sırada kına torbasıyla, sepetler var..Onları da sırayla ekleyeceğim.Bu arada sizin düğününüzde hayırlı olsun.

    Gönül teşekkür ederim, bende ilkini çok severek yaptım,bana kır düğünlerini hatırlattı..

    YanıtlaSil
  9. Sevgilil Noblesse güzel yorumun ve dileklerin için teşekkürler..

    Fiammacığım Tülin ablama bende demiştim ama o büyükten çok ümitli değil, kısmet..Beğendiğine sevindim, taçları yaparken bende hep mutlu olması temennisinde bulundum..

    Bu gelenek Amerika'danmıymış Nevin.Bana bir ünlünün kına görüntülerini göstererek, bu şekilde olsun demişlerdi.Yaklaşık 24 tane hazırladık, başta abartılı geldi ama bitince sevimli oldular..

    YanıtlaSil
  10. O unlu kimse o da Amerika'dan almistir zaten :) Evet duvak ya da tac takip gelinin yakin arkadaslariyla dolasmak bekarlar gecesinde Amerika'da yapilan birsey. Hos onlar kina yakmiyor barda iciyorlar :)
    Amerika'dan iyi bir sey ornek alinsaydi sasirirdim zaten :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Nazan ablacımm;bunlar benim öylemiii?? :)) çok beğendimm ellerinize sağlık daha güzeli olamazdı tam istediğim gibi olmuş. 2 temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum artık burdan takip edicem senide çok öpüyorumm çok teşekkürlerr

    YanıtlaSil
  12. Denizciğim mesajın beni çok mutlu etti.İnanki hepsini yapmak büyük zevk veriyor.Yaparken de hepimiz birden senin mutluluğun için dua ediyoruz.Her şey gönlünce olsun canım.İstediğin başka şeyler varsa onları da zevkle yaparız.Öpüyorum seni,sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  13. aaa cok guzel bı fıkır tsk :)

    YanıtlaSil
  14. HARİKA OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK. TAÇI TAKANA ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR.
    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  15. Teşekkür ederim Pandora.Zevkle yaptığım bir çalışmaydı.Bloğuma hoşgeldiniz..

    YanıtlaSil
  16. merhaba gezinirken bana yapılmış ve kınamda zevkle taktığım kına taçlarımı gördüm duygulandım ne çabuk geçti zaman evlendimde şimdi oğlumu kucağıma almayı bekliyorum :)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Denizciğim tebrik ederim, teyzenden duymuştum.Çok sevindim sizin için.Dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor.İnşallah sağlıkla oğlunu kucağına alırsın canım.Kendine iyi bak.Sevgiler..

    YanıtlaSil